Spaţiu şi dotări cămin

Caminul nostru este locul in care bunicii beneficiaza de siguranta si confortul necesare unei batraneti linistite. Aici vor fi sub supravegerea atenta a personalului cu experienta in ingrijirea persoanelor in varsta.

Caminul Acasa la bunici este situat in Bucuresti, in apropierea parcurilor Tineretului si Carol I, intr-un imobil nou si modern.

Pe fiecare nivel al centrului se afla cate un spatiu comun in care batranii pot desfasura o serie de activitati recreative intr-o atmosfera placuta. Aici incurajam bunicii sa-si petreaca impreuna timpul prin jocuri (sah, table, carti de joc, remi), discutii sau vizionarea emisiunilor preferate. Este necesar ca ei sa nu se simta singuri, ci sa-si formeze un nou cerc de prieteni intr-o atmosfera familiala. Daca se doreste, salonul de la parter dispune si de un pian util pentru a oferi momente de relaxare.

De asemenea, bunicii beneficiaza de o gradina spatioasa pentru petrecerea timpului impreuna intr-un mod placut. Amenajarea acesteia include o fantana arteziana, foisor, bancute si balansoare.

Pentru mentinerea conditiei fizice si recuperare medicala avem in dotare biciclete medicinale, banda de mers/alergare usoara etc.

Bunicii pot alege intre camere cu 1, 2, 3 sau 4 paturi. Aceste camere sunt dotate cu mobilier nou, televizor, aer conditionat si internet.

Grupurile sanitare sunt spatioase si dotate cu toalete, chiuvete si bideuri moderne, de cea mai buna calitate, precum si mobilier specific specializat pentru persoane cu probleme motrice.